Verhuur Mauritius
Beuseborgh Mauritius Home
Beuseborgh Mauritius Albion
Beuseborgh Mauritius Woning
Beuseborgh Mauritius Inrichting
Beuseborgh Mauritius Verhuur
Beuseborgh Mauritius Eten & Drinken
Beuseborgh Mauritius
Beuseborgh Mauritius Foto's
Beuseborgh Mauritius Contact
 
 
Beuseborgh Mauritius Aanbieding
Villa
De huur is afhankelijk van het maximum aantal personen (twee of vier personen) en het aantal slaapkamers dat wordt gebruikt. U hebt de beschikking over de woonkamer, de keuken en tenminste één slaapkamer en uiteraard de badkamer en de toiletten. De prijs per week wordt verlaagd naarmate u langer blijft. Voor een langdurig verblijf van meer dan vier weken gelden speciale bedragen. Bij meer dan vier personen wordt een toeslag per persoon per week berekend.
In de huur zit het gebruik van beddengoed, handdoeken e.d. en het schoonhouden (één maal per week; aanvullende schoonmaak van maximaal vier uur per keer is tegen een extra vergoeding mogelijk) en het verbruik van gas, water en elektriciteit (maximaal 100 kWh per maand). Voor de was en de afwas zorgt u zelf (een (vaat)wasmachine is aanwezig).

Hebt u er wel eens aan gedacht op Mauritius te overwinteren? Immers, als het in Europa winter is, is het op Mauritius zomer.
Voor het overwinteren hebben wij een bijzonder aantrekkelijke huur. Als u tijdig reserveert, hebt u de hele villa voor uzelf. De enige voorwaarde is dat u tenminste twee maanden huurt en de huur voor de gehele huurperiode en de borgsom vooruitbetaalt.

Let op:
Ook de huur voor het overwinteren is inclusief gas, water en elektriciteit (maximaal 100 kWh per maand (airconditioning)), beddengoed, handdoeken en schoonmaak.

Woon-/slaapkamer
De woonkamer/slaapkamer (34 m2) op de verdieping is geschikt voor twee personen en wordt niet langdurig verhuurd. De kamer beschikt over een pantry, een zithoek en een eethoek. Ook hier is het gebruik van beddengoed, handdoeken e.d. en het schoonhouden (één maal per week) en het verbruik van gas, water en elektriciteit (max. 100 kWh per maand) in de huurprijs opgenomen.

Kleine woning
De kleine woning is geschikt voor permanente bewoning door maximaal twee personen. De woning is volledig ingericht.
Het gebruik van beddengoed, handdoeken e.d. en het schoonhouden (één maal per week) en het verbruik van gas, water en elektriciteit (max. 100 kWh per maand) is in de huurprijs opgenomen.

Borgsom en betaling
Tegelijk met de huurprijs dient een borgsom betaald te worden. De borgsom is afhankelijk van de verblijfsduur en bedraagt maximaal € 400 bij kortdurende huur of één maand huur bij langdurige huur.
De borgsom dient inderdaad als borg. Dat houdt in dat schade, in welke vorm dan ook, aan de woning of de inventaris op de borgsom in mindering wordt gebracht voor het eventuele restant wordt terugbetaald.

De verschuldigde huurprijs dient, samen met de borgsom, binnen vijf dagen na onze bevestiging en de datum van de factuur op onze bankrekening bijgeschreven te zijn. Na ontvangst van de huur- en borgsom is er sprake van een huurovereenkomst.

Let op:
De woning wordt verhuurd voor normaal verblijf en is niet beschikbaar voor (familie)feesten e.d. Schade die wordt veroorzaakt door uw eventuele gasten, wordt aan u (de huurder) berekend.
Er is pas sprake van een huurovereenkomst als de huursom en de borgsom uiterlijk vijf dagen na de datum van de (digitale) factuur op onze bankrekening zijn bijgeschreven.

Slaapkamer