Inrichting logo Beuseborgh
Beuseborgh Mauritius Home
Beuseborgh Mauritius Albion
Beuseborgh Mauritius Woning
Beuseborgh Mauritius Inrichting
Beuseborgh Mauritius Verhuur
Beuseborgh Mauritius Eten & Drinken
Beuseborgh Mauritius
Beuseborgh Mauritius Foto's
Beuseborgh Mauritius Contact
 
 
Beuseborgh Mauritius Aanbieding

Inventaris
De inventaris verkeert in nieuwstaat. Wij verwachten van onze vakantiegasten dat zij 'als een goed huisvader' de woning en de inventaris zullen behandelen, zodat wij na uw vertrek geen schade, in welke vorm dan ook, zullen aantreffen.

Telefoon
In de woning is uiteraard een telefoon aanwezig. Deze is bedoeld om zonodig een huisarts e.d te bellen. Dit soort gesprekken is in de huurprijs begrepen. De (internationale) telefoongesprekken wordt automatische geregistreerd. De kosten daarvan worden bij de huurder in rekening gebracht en verrekend met de borgsom. In de woning is een lijst met belangrijke telefoonnummers aanwezig.

Internet
De telefoon (Orange) is gecombineerd met digitale tv-ontvangst en internet. Op Mauritius zijn verschillende vormen van internetaansluiting beschikbaar. De meest gebruikte is de ADSL met een vaste lijn van Orange/Mauritius Telecom. Het modem is draadloos, maar beschikt ook over een bedrade aansluiting. De snelheid van een betaalbare internetaansluiting ligt veel lager dan in Europa en is sinds kort 2 Mbps. In de praktijk ligt de downloadsnelheid tussen 3 en 4 Mbps. Met deze snelheid valt goed te werken en is het bijvoorbeeld ook prima mogelijk om Skype-gesprekken (met video) te voeren.

Woonkamer